4 x: de leukste bedrijfsuitjes in Noord-Holland

Teambuilding, waterpret, avontuur en Robinson-beproevingen. Noord-Holland heeft het allemaal. Op zoek naar een geschikt bedrijfsuitje voor jullie team? We hebben vier leuke uitjes voor je verzameld.

1. Een escaperoom

Een escaperoom is niet alleen spannend en avontuurlijk, je werkt er meteen mee aan jullie teambuilding. Zonder samenwerking kom je er simpelweg niet uit. Dankzij de enorme populariteit, schieten de escaperooms als paddenstoelen uit de grond. De perfecte bestemming voor een bedrijfsuitje in Noord-Holland.

2. Zeilen op een historisch vissersschip

In de haven van Monnickendam meert regelmatig een historisch vissersschip aan, een varend monument. De perfecte setting voor een spetterend bedrijfsuitje. Jullie worden om 10.00 uur in de haven opgepikt en meren om 17.00 uur weer aan. Om jullie dag compleet te maken is het mogelijk om aan boord een lunch, barbeque of diner te boeken. Of alle drie! Wel oppassen dat je niet zeeziek wordt!

3. Een bezoekje aan het Zuiderzeemuseum

Het Zuiderzeemuseum is een beleving op zich. Niet alleen voor liefhebbers van onze oud-Hollandse geschiedenis – maar zeker ook voor collega’s die graag samen cultuur snuiven.Het museum richt zich op de geschiedenis, actualiteiten en op de toekomst van het gebied rondom Enkhuizen. Vooral het buitengedeelte is een echte aanrader! Je wandelt er letterlijk terug in de tijd en waant je in een pittoresk vissersdorpje uit 1932. Voor groepen zijn er leuke arrangementen, zoals de Expeditie Waterwerken. Het Zuiderzeemuseum is t/m 28 oktober 2019 dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

4. Expeditie Robinson in de stad

Expeditie Robinson is de ultieme test in survival skills en doorzettingsvermogen. Beleef het samen met je collega’s in eigen stad. In vrijwel elke stad wordt deze activiteit lokaal aangeboden. Zo leidt een Google search naar ‘bedrijfsuitje Alkmaar’ ons bijvoorbeeld naar hun lokale Robinson spel. Hoe werkt het? Jullie wordt opgedeeld in diverse kampen, waarmee je afwisselende immuniteitsproeven proeven doet. Ook vindt er binnen ieder team meerdere kampraden plaats. Hieruit komen altijd twee uitverkorene die de stad op stelten zullen zetten. De ultieme teamuitdaging waarbij je je heel even echt Robinson waant.