Bedrijfsbedrukking voor al jouw medewerkers

Als bedrijf is het belangrijk dat je samen een team vormt. Een fijne sfeer zorgt ervoor dat medewerkers graag naar werk toe komen. Je kan dit op verschillende manieren stimuleren en een hele goede optie is bedrijfskleding. Als medewerkers dezelfde polo’s dragen bijvoorbeeld voel je je al meer verbonden met elkaar. Justpromo heeft dit bijvoorbeeld en regelt alles voor je. Je kan een eigen ontwerp maken en zelf de kleuren uitkiezen in veel verschillende maten. Ook trekt dit de aandacht van mensen buitenaf en zorgt het voor een positief beeld.

Het Wij-gevoel
Voor werknemers is het belangrijk dat het wij-gevoel gecreëerd wordt op de werkvloer. Teamspirit is onmisbaar voor het behalen van optimale prestaties. Met de bedrijfskleding met het bedrijfslogo erop zorg je voor verbinding tussen de medewerkers. Medewerkers voelen zich meer betrokken en meer verbonden met de organisatie.

Trek de aandacht
Het is ook een groot voordeel dat je met bedrijfskleding de aandacht trekt. Als werknemers namelijk klaar zijn met werken of naar hun werk gaan hebben ze dit aan en iedereen kan dit zien. Onbewust associëren mensen dit met een groepsgevoel en dit is natuurlijk positief. DE keuze van de kleur is belangrijk en hoe je het logo wil afbeelden. Dit onthouden mensen namelijk en aan een kleur zit ook een bepaald gevoel.

Hoe krijg je de bedrijfskleding?
Op de website kan je kiezen wat voor kleur je wil en welke maten. Ook het aantal kan gelijk geselecteerd worden waardoor je het bedrag weet. Op de website kan je zelf het ontwerp van je logo toevoegen zodat dit op aanvraag besteld kan worden. Je kan dan ‘model met logo’ kiezen en hiermee kan je het heel makkelijk toevoegen. Bedrijfskleding is dus niet alleen goed voor het groepsgevoel, maar ook voor het trekken van de aandacht op een positieve manier.