De custom made mogelijkheden van blik

Duurzaam is al lang geen trend meer, maar de norm. Consumenten zijn zich steeds meer bewust van de effecten op mens en milieu. Alledaagse gebruiksvoorwerpen en verpakkingen worden onder de loep genomen en krijgen massaal een nieuw, duurzaam jasje. Blik is één van de milieuvriendelijkste verpakkingsmaterialen op de markt. En de mogelijkheden zijn ein-deloos!

Blikverpakking voor voedsel

Eten verpakken in blik heeft vele voordelen. Omdat er geen licht en zuurstof bij komt, blijft voedsel in blik eindeloos lang goed, bovendien biedt een blikken verpakking een stevig omhulsel dat beschadigingen voorkomt…zelfs wanneer je het laat vallen. Funfact: wist je dat blikjes pas stevig worden wanneer ze van de bekende ribbels worden voorzien? Tegenwoordig heb je in 90 procent van de gevallen geen blikopener meer nodig omdat de verpakking is voorzien van een clip waarmee je het deksel in één ruk open kunt trekken.

Verfblikken in elk gewenst formaat

Ondernemer in de verfindustrie en wil je eigen verpakkingen gebruiken? Altijd goed voor de branding! Verfblikken zijn gemakkelijk te personaliseren. Ze zijn leverbaar in verschillende soorten en een breed scala aan afmetingen. Daarnaast zijn er volop keuzemogelijkheden op het gebied van deksels, sluitingen en bedrukkingen. Er zijn vier verschillende soorten verfblikken: cilindrische verfblikken, conische, pails en hobbocks. Cilindrische verfblikken zijn het meest gangbaar, conische blikken zijn stapelbaar, pails en hobbocks zijn speciaal ontwikkeld als verpakking voor muurverven en zijn leverbaar met een inwendige coating of gekleurde romp.

Custom made promotieblikken

Blikken zijn niet alleen functioneel, ze zijn ook bijzonder geschikt voor de promotie van uw producten. Een mooie manier om aan je naamsbekendheid te werken. Om leuke give aways in te doen als relatiegeschenk bijvoorbeeld. Promotieblikken worden ook veel gebruikt voor costemicasets en voor limited editions van producten. In de meeste gevallen  worden ze bedrukt met een bedrijfsnaam en logo. En het grote voordeel is dat ze in elke gewenste vorm te buigen zijn.