DPC folie voor in jouw huis

DPC-folie voor in jouw huis

Als je hinder ondervindt van vocht – of de aanwezigheid van water in de kelder hebt geconstateerd –, kun je niet om DPC-folie heen. DPC-folie is uitermate handig als de kruipruimte is volgelopen met water, maar ook als je bijvoorbeeld een verbouwing hebt gepland. DPC-folie wordt tevens bij renovaties van huizen gebruikt. Zodoende zijn de toepassingen van DPC-folie heel erg divers. Waarom heb jij interesse in DPC-folie voor in jouw huis? Lees verder om meer te weten te komen over DPC-folie. Er valt namelijk meer dan genoeg te vertellen over dit kleurrijke onderwerp.

 

Wat is DPC-folie?
DPC-folie – nu bij Morgo Folietechniek te krijgen voor een voordelige prijs – is vervaardigd van polyethyleen. De polyethyleen is gerecycled. De manier van produceren is dus uiterst duurzaam. DPC-folie is nog een keer te recyclen. De constructie weert vocht. DPC-folie zal niet in de loop der tijd verrotten. Besteding tegen ultraviolette stralen is DPC-folie helaas niet. Je doet er dus goed aan DPC-folie niet midden in de zon te gebruiken. Je kunt DPC-folie desgewenst lijmen. Het aanbrengen van banden wordt in sommige omstandigheden aangeraden.

 

De diverse kwaliteiten van DPC-folie
De toepassingen van DPC-folie zijn ontzettend divers. Je kunt DPC-folie gebruiken voor een kelderruimte, maar bijvoorbeeld ook voor een fundering. Je zult niet de eerste zijn die een kozijnaansluiting verrijkt met DPC-folie. DPC-folie op balkonnen zie je ook ontzettend vaak. In galerijen wordt ook DPC-folie gebruikt. Zodoende zijn de mogelijkheden eindeloos als je DPC-folie koopt bij een handelaar voor een voordelige prijs. Je kunt DPC-folie in verschillende breedtes kopen. Te denken valt bijvoorbeeld aan honderd millimeter. Weet je al wat voor rol je gaat kopen?

 

Eigenschappen van het materiaal
Behalve vochtwerend, is DPC-folie ook nog eens waterdicht. DPC-folie is stevig en waterkerend. De dampdichtheid verschilt per aanbieder van DPC-folie. DPC-folie is ongevoelig voor zuren en het oppervlak heeft een structuur die ervoor zorgt dat de folie goed hecht aan de ondergrond. Als je DPC-folie gaat kopen, kun je ervan uitgaan dat het folie zwart is. Er zijn dus veel voordelen verbonden aan het materiaal. Daar kun je vandaag nog van profiteren. Gebruik jij binnenkort DPC-folie tijdens het klussen?