Webhosting in België

Hosting voor KMO’s, zelfstandigen en agencies

Heb je een website? Dan wil je uiteraard dat die ook gevonden wordt. Daarvoor heb je een adres nodig op het internet (je domeinnaam) en een opslagplaats om jouw website te huisvesten (hosting). Ook voor je e-mails heb je hosting nodig.

Je kan in theorie je website op je eigen computer hosten, maar dat geeft nogal wat beperkingen en risico’s. Daarom kiest zowat iedereen voor een hosting provider; een specialist in het hosten van websites & webapplicaties. Je huurt dus je opslagplaats voor je website bij een daarin gespecialiseerde firma.

Dé specialist voor webhosting in België is Xenius.

De voordelen van het hosten van je website bij een provider als Xenius zijn legio:

  • Altijd de meest up-to-date hardware voor optimale prestaties.
  • Een uptime die de 100% benadert. Uptime wil zeggen dat de servers van Xenius waarop jouw website draait, altijd aanstaan en dat bij eventuele incidenten steeds & automatisch omgeschakeld kan worden naar een back-up server.
  • Xenius beveiligt zijn servers optimaal tegen hackers.
  • Kostenefficiëntie: computers die altijd aanstaan vergen energie en onderhoud. Xenius kan dat door zijn schaalvoordeel op een goedkope manier.
  • Professioneel advies bij de samenstelling van je hostingpakket.
  • Hosting geoptimaliseerd voor de meest gangbare platformen (WordPress, Magento, Drupal, Joomla!).
  • Webhosting in België: Xenius beschikt over datacenters in Gent en Zaventem.

Webhosting in België bij Xenius: that’s genius!

Shared webhosting

Shared webhosting is geschikt voor kleine tot middelgrote websites of (kleinere) webshops die een normaal bezoekerspatroon hebben. Bij shared hosting wordt de server gedeeld met anderen. Dat is goedkoper terwijl de prestaties toch optimaal blijven. Xenius biedt hierbij 2 pakketten aan.

Reseller hosting

Reseller hosting is een oplossing voor bedrijven, vaak agencies, die zelf hosting. oplossingen willen aanbieden aan hun klanten. Xenius biedt hierbij 2 pakketten aan.

Verhuisservice

Wens je van provider te veranderen en naar Xenius te verhuizen? Dat kan probleemloos. Het Xenius verhuisteam staat voor je klaar. Gratis, uiteraard.