Lekkerder en toch gezonder eten

Is het tijd om een lekker avondje uit in te plannen met jouw vrienden en familie? Dan is het tijd om een reservering te maken bij een lekker restaurant. Tafelen is een perfecte manier om Quality time met elkaar te hebben, onder het genot van een lekker drankje en een lekker hapje. Het enige obstakel wat je moet overkomen, is dat je een restaurant vindt waar iedereen tevreden mee is. De een houdt namelijk niet van vlees, de ander niet van vis en de een is vegetarisch en de ander heeft een glutenallergie. Bij Holten, in het restaurant Deja-vu Holten heb je genoeg keuze voor iedereen.

Een restaurant met variatie
Wanneer je met een grotere groep een hapje gaat eten, is het verstandig om te kiezen voor een restaurant waar er genoeg keuze op de menukaart te vinden is. Hoe meer verschillende gerechten, hoe groter de kans dat er voor iedereen wat lekkers te vinden is. Ondanks dat men vroeger hield van een grote maaltijd, draait het tegenwoordig juist veel meer om de kwaliteit in plaats van de kwantiteit. Daarnaast waarderen mensen ook steeds meer verse ingrediƫnten en gezonde maaltijden. Met al deze eisen lijkt het soms onmogelijk om de juiste gerechten en restaurants te vinden. Gelukkig zijn er genoeg gerechten die bij de meeste mensen in de smaak vallen, ook degene die op zoek zijn naar een uitgebalanceerde maaltijd.

Een wokgerecht
Wanneer iemand op zoek is naar een lekker gerecht vol met groenten en smaak, dan is de wok een perfecte keuze. Een wokgerecht staat bekend om het gebruik van verse groenten en vers vlees. In veel restaurants wordt het gerecht zelfs ter plekke bereid. Je ziet hierdoor met eigen ogen hoe gezond de maaltijd is. Uiteraard is een wokgerecht niet compleet zonder een lekkere saus die alles samenbrengt. Er is vaak een verscheidenheid aan mogelijkheden te vinden, van teriyaki tot zoetzure saus. Het voordeel van een wokgerecht is dat je de ingrediƫnten naar eigen wens aanvult. Het maakt niet uit of je vlees of vis wilt en of je specifieke groenten wilt vermijden, met een wokgerecht is het allemaal mogelijk.

Een biefstuk met salade
Een biefstuk met salade doet het altijd goed. Voor iedereen die vlees eet, is dit een perfecte manier om een gezonde en lekkere maaltijd te krijgen. Een biefstuk is te bereiden met minimale hoeveelheid aan kruiden en sausen. Mocht je echt garantie willen dat jouw biefstuk zo gezond mogelijk is, geef dan gewoon aan de keuken aan dat je jouw biefstuk in zo min mogelijk olie of boter wilt laten bereiden. Ondanks dat een biefstuk meestal met verse friet wordt geserveerd, is het altijd een mogelijkheid om deze portie friet te vervangen met meer salade of andere verse groenten.