De top 5 onmisbare zaken voor op kantoor!

Een goede werksfeer op kantoor zorgt voor een hogere productiviteit en tevreden werknemers. Wil je weten wat de ingrediënten hiervoor zijn? Lees dan zeker verder voor onze zorgvuldig samengestelde top 5 van onmisbare zaken op kantoor!

 

1.     Goede koffie

Voor veel mensen is een goede kop koffie onmisbaar tijdens kantooruren. Lekkere koffie houdt de werkmoraal hoog. Het houdt je bovendien scherp en alert en voorkomt die je zogenaamde ‘middagdip’. Dus neem nog eens een bakkie!

2.     Comfortabele werkplek

Zit je acht uur per dag achter een bureau die te laag voor je is? Of kraakt je stoel bij iedere beweging die je maakt? Eén van de meest onmisbare zaken voor op kantoor is toch wel een comfortabele werkplek. Dus niet alleen een stoel die je in hoogte kunt verstellen, maar het liefst ook een bureau die je in hoogte kunt verstellen. Of wat dacht je van een zit-sta bureau? Het is goed om regelmatig even van houding te wisselen en te blijven bewegen.

3.     Een goede printer

‘Papierloos’ werken klinkt natuurlijk heel vooruitstrevend en milieubewust, maar in de praktijk blijkt dat veel bedrijven toch regelmatig nog wat moeten printen. Of dat nu een rapport is voor tijdens een vergadering, of nog even snel die factuur voor de klant. Print je regelmatig grotere documenten? Dan is een goede A3 printer echt onmisbaar. En wist je dat je ze ook kunt huren? Dan hoef je geen grote investering te doen, krijg je de inkt erbij en kun je ze ook nog laten onderhouden. Je hebt er geen omkijken meer naar!

4.     Groen op kantoor

Het is inmiddels wel bewezen: planten zijn essentieel voor een gezonde werkomgeving. Planten zorgen voor een hogere productiviteit en een verbetering van concentratie en geheugen. En of dat nog niet genoeg redenen zijn om je kantoor op te fleuren met wat groen: sommige planten werken ook nog eens luchtzuiverend!

5.     Kantoorhumor

Een groot deel van je leven breng je op je werk door. Dan kun je er maar beter plezier in hebben. Met een flinke dosis kantoorhumor kom je al een heel eind. Maak eens een grapje of voer een geanimeerd gesprek met een collega en voor je het weet is je werkdag weer voorbij! Werk ze!